חושבים עושים

ביום שני השבוע (08.07) התכנסו יזמים חברתיים דימונאיים בכפר הסטודנטים בעיר על מנת להציג את הפרויקטים הזוכים במיזם "חושבים עושים" של כי"ל ועיריית דימונה.

תזכורת: לפני מספר חודשים העירייה וכי"ל יצאו עם קול קורא לתושבים שמזמין אותם להציע מיזמים קהילתיים שישפיעו על הקהילה ועל המרחב הציבורי בעיר. לאחר מספר דיונים נבחרו 14 יוזמות של תושבים ועמותות כמו גינות קהילתיות, ציורי קיר, נגרייה ניידת, שדרוג הכניסה לנחל דימונה ועוד. השבוע העירייה סקרה את תהליך העבודה בחודשים הקרובים יחד עם התושבים.

ראש העיר בני ביטון: "ישנם פרויקטים מדהימים, זה משמח מאוד לראות כיצד התושבים לוקחים אחריות על המרחב הציבורי שלהם, אני מזמין את התושבים להיות השותפים שלנו בעשייה בעיר. תודה לכי"ל על שיתוף הפעולה המשמעותי, בלי כי"ל אין נגב".