***מעודכן לשעה 11:00***

תושבים יקרים,
בהערכת מצב שנערכה הבוקר במוקד העירוני בראשות ראש העיר בני ביטון ובהשתתפות סגניו, מנהלי אגפים ומחלקות וכוחות הביטחון (משטרה, מד"א, כב"א ופקע"ר) התקבלו ההחלטות הבאות:
1. כל המקלטים נפתחו וכרגע פותחים את מה שנשאר.
2. מערכת החינוך פועלת במתכונת רגילה, כולל מועדוניות רווחה וחינוך.
3. לידיעת הציבור: עיריית דימונה תעבוד היום (שלישי) רצוף ולא מפוצל והעבודה תימשך עד 16:00. קבלת קהל תתקיים עד השעה 14:00. במשרד הפנים אין קבלת קהל היום.
4. בשעה 17:00 תתקיים הערכת מצב נוספת ובמהלכה יתקבלו החלטות חדשות ו/או ישונו החלטות אחרות.
הציבור מתבקש לשמור על חיי שגרה ולהישמע להוראות פיקוד העורף ולהקשיב להנחיות שיפורסמו בערוצים השונים של העירייה. בכל עת ניתן לפנות למוקד העירוני: 086555106

*נכון ל12.11, שעה 21:00***
תושבים יקרים,
בשתי הערכות מצב שנערכו הבוקר והערב במוקד העירוני בראשות ראש העיר בני ביטון ובהשתתפות סגניו, מנהלי אגפים ומחלקות וכוחות הביטחון (משטרה, מד"א, כב"א ופקע"ר) התקבלו ההחלטות הבאות:
1. המקלטים ימשיכו להיות פתוחים.
2. מערכת החינוך פועלת במתכונת רגילה כולל מועדוניות רווחה וחינוך עד השעה 16:30. כל עוד לא ניתנה הודעה חדשה מערכת החינוך פועלת רגיל.

הציבור מתבקש לשמור על חיי שגרה ולהישמע להוראות פיקוד העורף ולהקשיב להנחיות שיפורסמו בערוצים השונים של העירייה. בכל עת ניתן לפנות למוקד העירוני.