גיוס לשב"ס

עיריית דימונה - אגף הצעירים, ושב"ס יקיימו יום גיוס לתפקידי סוהר

עיריית דימונה-אגף הצעירים בשיתוף עם שירות בתי הסוהר, שב"ס, יקיימו בעוד כשבועיים (טרם נקבע תאריך סופי) יום גיוס לשב"ס בקרב צעירים תושבי דימונה המעוניינים בכך.

היוזמה היא של שב"ס אמנם, אבל היא זכתה לתמיכתם של ראש העיר בני ביטון ומנהל אגף הצעירים, עדיאל אלגי.

לשם הוצאת יום הגיוס מן הכוח אל הפועל נפגשו השבוע ראש העיר ומנהל האגף עם רב כלאית קרן בוקובזה, קצינת כוח אדם של מחוז דרום בשב"ס, ועם קצינת החינוך של כלא אשל, רב כלאית לימור אביעוז.

בפגישה זו הוסכם כי אגף הצעירים יפעל לזמן כמה שיותר צעירים המעוניינים בכך ואשר עומדים בקריטריונים ליום הגיוס, ושב"ס מצדו יגייס את המתאימים.

בעוד כשבועיים, כאמור, יתייצבו בכירי שב"ס במרכז יעדים בעיר ויראיינו מועמדים.

ראש העיר ביטון, שבמהלך שש שנות כהונתו עד כה הצליח להפחית את האבטלה במחצית באמצעות הבאתם של מפעלים חדשים ושדרוגם של מפעלים קיימים, אמר כי הוא סמוך ובטוח שהפרויקט הזה – גיוס לשב"ס – יצליח בע"ה, מה שיפחית עוד יותר את האבטלה בעיר. "גיוס לשב"ס הוא עתיד כלכלי בטוח לצעירי העיר, הוא ציונות והוא עיסוק מאתגר", הטעים ביטון.