אישור תושב מקוון

בעיריית דימונה הולכים ומשתדרגים: החל מהשנה הבאה (2020) התושבים יוכלו לקבל אישורי תושב באופן מקוון דרך אתר העירייה ולקבל את האישור באופן מידי בדואר האלקטרוני.
שירות זה מצטרף לשירותים דיגיטליים רבים שנוספו בשנה האחרונה ויתווספו בשנה הקרובה.
זהו תהליך חשוב שדרכו העירייה מנגישה את שירותי העירייה באופן ידידותי וקל.

אישורי תושב לשנת 2020 יהיו זמינים באתר העירייה החל מ- 17.11.2019. האישור יינתן לתושבי דימונה אשר עומדים בקריטריונים המפורסמים באתר. בנוסף, תהיה אפשרות לבקש אישור תושב בבניין העירייה החל מ- 15.12.2019.
הקריטריונים נקבעו על פי רשות המיסים.

מי רשאי להזמין באופן מקוון?

רשום/ה כתושב/ת העיר; משלם/ת ארנונה; משלם/ת מים בתאגיד המים; קיים רישום במחלקת החינוך ביישוב על כך שלפחות אחד מילדי המבקש/ת לומדים במוסד חינוכי (גן, בית ספר יסודי, חטיבת ביניים ו/או תיכון) ברשות המקומית. תנאי זה חל רק לגבי תושבים שיש להם ילדים בגילאים המתאימים; רווק/ה בגיל 25 ומטה אשר רשום/ה בכתובת הוריו; האישור כרוך בתשלום על סך 20 ₪.

מי צריך להגיע פיזית לעירייה?

רווקים בגיל 26 ומעלה אשר גרים עם הוריהם; תושבים בעלי מספר משלם בארנונה אשר שונה ממספר המשלם בתאגיד המים; בני/בנות זוג אשר גרים אצל הורי הבן/בת זוג.

כל הפרטים באתר העירייהwww.dimona.muni.il ; בפייסבוק עיריית דימונה; לשאלות נוספות ניתן להתקשר:

טלפון: 086563192
ובמייל: Hachnasot@dimona.muni.il