שבוע הצעירים בדימונה

השבוע הפתוח במרכזי הצעירים של המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל חוזר

המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל ממשיך לפעול למען הצעירים ומעניק הטבות ייחודיות בלמעלה מ-60 מרכזי צעירים בנגב, בגליל ובפריפריה החברתית. במסגרת השבוע הפתוח שיתקיים בין הימים ראשון עד חמישי (24-28.11.2019) יוכלו צעירים בנגב ובגליל ליהנות, ללא עלות או בעלות סמלית, מהופעות אירועי תרבות פעילויות למשפחות צעירות, הרצאות נודדות של מיטב המרצים, יעוץ תעסוקתי, סדנאות אינסטגרם ולינקדאין, האקתון יזמות וסביבה, סדנאות פיתוח קריירה ויזמות, סדנאות הכנה לעולם העבודה, ייעוץ אקדמי, קורסי צילום בסמרטפון, הדרכה לחינוך פיננסי נכון להורים צעירים, סדנאות לאימהות צעירות ייעוץ וימי הכוונה לסטודנטים ולחיילים משוחררים ועוד.

במהלך השבוע הפתוח יתקיימו מגוון של הופעות בכל מרכזי הצעירים בארץ, כאשר במרכז הצעירים ("יעדים") בדימונה תופיע הסופרת מרסל מוסרי.

"חיזוק החברה הצעירה בפריפריה הוא יעד" אומר אריאל משעל, מנכ"ל המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל: "הצעירים הם מנוע הצמיחה שמייצר קהילה חזקה ומנהיגות מקומית ואין כל סיבה שצעיר שגר בפריפריה לא ייהנה מאירועי תרבות ופנאי ממש ליד הבית, בדומה לצעירים במרכז הארץ. על כן, המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל הקים למעלה מ-60 מרכזי צעירים המעניקים לצעירים בפריפריה מענה מקיף בתחום פיתוח קריירה ויזמות, פנאי וקהילה ובמהלך השבוע הפתוח יתקיימו במרכזי הצעירים מגוון פעילויות ייעודיות שיאפשרו לצעירים להיחשף למה שמחכה להם לאורך כל השנה במרכזי הצעירים וליהנות משלל פעילות ממש ליד הבית".

מרכזי הצעירים של המשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל מעניקים לצעירים בני 18-40 מעטפת כוללת במגוון רחב של תחומים ומחזקים את הקהילתיות, הגאווה והמנהיגות המקומית בישובים הללו.